UVJETI KORIŠTENJA

Korištenjem bilo kojeg dijela web stranice Premium Partner-a automatski prihvaćate ove Uvjete korištenja. Podrazumijeva se da je korisnik u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja, te da ih je u cijelosti razumio i prihvatio.

 

Autorska prava

Sadržaj na ovoj web stranici je zaštićen autorskim pravima. Ne smije se reproducirati niti prenositi bez izričitog pisanog odobrenja vlasnika obrta Premium Partner. Svako neovlašteno reproduciranje i prenošenje sadržaja smatra se kršenjem autorskih prava što je podložno tužbi.

Sve sadržaje ove web stranice koristite na vlastitu odgovornost i Premium Partner se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Premium Partner nije odgovoran za način na koji korisnici interpretiraju sadržaj niti je odgovoran za radnje koje će korisnik poduzeti ili bi mogao poduzeti pod utjecajem sadržaja.

 

Zaštita osobnih podataka

Privatnost i sigurnost posjetitelja web stranice nam je vrlo važna. Premium Partner vrlo ozbiljno shvaća zaštitu Vaših osobnih podataka i pridržavamo se propisa Zakona o zaštiti podataka.

Premium Partner, obrt za usluge savjetovanja, je posvećen obavljanju poslovanja u skladu sa važećom zakonskom regulativom, uključujući Uredbu EU GDPR – Opću uredbu o zaštiti osobnih podataka (UREDBA (EU) 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA od 27. travnja 2016.).

Vaše osobne podatke možemo prikupljati u smislu obrade vašeg upita putem web stranice, komunikacije s Vama, kao i vođenje evidencije korisnika u smislu slanja ponuda za kupnju usluga. Osim toga, možemo prikupljati i osobne podatke koji se odnose na vaše korištenje naših web stranica. Takve podatke možemo prikupljati pomoću kolačića i sličnih tehnologija.

Premium Partner prikuplja i obrađuje ​​vaše osobne podatke potrebne za učinkovito poslovanje, korištenje usluga te kako bismo Vam pružili ugodno korisničko iskustvo. Neke od tih podataka nam dajete izravno, npr. podatke u korespondenciji putem mobitela, e-maila ili na drugi način, popunjavanjem kontakt formi za slanje upita. Osobni podaci koje nam dajete mogu uključivati ​​stavke kao što su vaše ime i prezime, poštanska adresa, adresa e-pošte, broj telefona/mobitela, naziv tvrtke, uloga ili status u tvrtci, OIB itd. Prilikom prikupljanja podataka poštujemo Vaše pravo na „smanjenje količine podataka“ tj., prikupljamo samo osobne podatke koji su nužni u odnosu na svrhu za koju ih prikupljamo.

Osobne podatke ne čuvamo duže nego što je potrebno. Koliko je potrebno, ovisit će o okolnostima svakog slučaja, uzimajući u obzir svrhu prikupljanja osobnih podataka. Ako želite zatražiti da više ne koristimo vaše osobne podatke, kontaktirajte nas putem e-pošte.